Vega hotdog met Hoemoes Spicy Chipotle en zuurkool
INGREDIENTEN
4 VEGA BRAADWORST4 ZACHTE WITTE PUNTJES
1 BAKJE MAZA HOEMOES SPICY CHIPOTLE
2 GROTE ZOETZURE AUGURKEN, FIJNGEHAKT
1 GROTE UI, FIJN GEHAKT
8 PLAKJES VEGA ONTBIJTSPEK
250 GRAM WIJNZUURKOOL
1 EL BOTER
Bereidingswijze
- Bak het “spek” volgens aanwijzing op de verpakking. Leg de plakjes op een velletje keukenpapier en laat ze uitlekken.
- Doe de eetlepel boter bij het spekvet en bak hierin de gesnipperde ui lekker bruin. Zet apart.
- Verwarm de zuurkool in een steelpannetje met wat water of witte wijn. Verwarm de vega braadworst volgens aanwijzing op de verpakking.
- Besmeer de broodjes rijkelijk met Maza hoemoes spicy chipotle. Verdeel er wat plukjes uitgelekte zuurkool over en leg er dan de braadworst en 2 plakjes spek bovenop. Garneer met de gebakken ui en fijngehakte augurk en smullen maar!


