fbpx

Hier te koop

MAZA, HIER TE KOOP

De mediterrane delicatessen van Maza zijn op veel verschillende plekken te koop. Je kunt ze zelf proeven in onze winkels in Amsterdam en Amstelveen en natuurlijk kopen bij tal van supermarkten, delicatessenzaken en avondwinkels in heel Nederland. We zetten het even voor je op een rijtje:

FOODHALLEN AMSTERDAM

In de Foodhallen in Amsterdam vind je ons op het Bellamyplein 51. Hier serveren wij onder andere een heerlijke mezze en diverse wraps met groente en falafel. Daarnaast kun je er ook altijd onze hoemoes en dips proeven. Nieuwe smaken worden hier ook altijd uitgeprobeerd dus als je in bent voor een smakelijke verrassing of je wilt het gewoon lekker mee naar huis nemen, dan moet je zeker eens langskomen.

STADSHART AMSTELVEEN

In het Stadshart in Amstelveen aan de Buitenplein 81, 1181 ZE, verkopen we ons gehele assortiment en tal van andere producten zoals Libanese en Marokkaanse wijnen en andere delicatessen. Ook hier kun je alle smaken van ver gewoon proeven en zijn er altijd de nieuwste smaken waar we graag jouw mening over horen.

amstelveen logo

BEZORGEN

Je kunt nu ook thuis genieten van onze heerlijke mezze in Amstelveen via ubereats.

ONLINE

Onze mediterrane delicatessen worden ook via de meeste supermarkten online verkocht. Bijvoorbeeld Albert Heijn, Plus, Coop en Jumbo verkopen de meeste producten uit ons assortiment ook online.

HORECA, VERSSPECIALISTEN, FOOD PROFESSIONALS, KOKS

Bij de meeste grossiers vind je onze producten ook in grootverpakking. Zo kom je ons o.a. tegen bij de Hanos, Kweker, Sligro, Bidfood en Makro!

SUPERMARKTEN, DELICATESSENZAKEN EN AVONDWINKELS

In de meeste supermarkten, delicatessenzaken en avondwinkels kom je ons tegen. Zo vind je ons onder meer bij:

FLITSBEZORGERS

Sinds kort zijn wij ook verkrijgbaar bij bijna alle flitsbezorgers. Zo heb jij jouw favoriete Hoemoes mega snel in huis. Blijf de flitsbezorgers in de gaten houden want er worden steeds meer nieuwe steden toegevoegd aan het bezorggebied.

;;