fbpx

Mensen achter Maza

DE MENSEN VAN MAZA

De producten van Maza zijn zo lekker omdat de mensen van Maza er met zoveel liefde en passie elke dag weer mee bezig zijn.
Wij ontwikkelen nieuwe smaken en bereiden de bestaande delicatessen steeds weer zorgvuldig volgens onze hoge kwaliteitseisen. Zo trots als wij op al onze producten zijn, zo trots zijn wij ook op al onze mensen.
Mogen wij ons hier aan je voorstellen?

Wij maken iedere dag jouw favoriete Maza product. Soms gaat dat zelfs wel 24 uur per dag door! Wij nemen alleen genoegen met de beste kwaliteit en zijn inmiddels al met meer dan 80 collega’s aan het werk…

Als Productie Management Team (PMT) (Willem, Peter, Martin, Edwin en Adri v.l.n.r.) vormen wij de leiding over de keuken van Maza en zijn wij er verantwoordelijk voor dat jouw Mezze in perfecte staat in de winkel komt.

Heerlijke spullen allemaal maar zonder ons (Rob, Laura en Linda v.l.n.r.) komen deze nooit op de plek waar ze moeten zijn; in jouw keuken! Wij nemen alle orders in ontvangst en houden hierin natuurlijk het overzicht om deze op logische wijze en zo snel en efficiënt mogelijk bij de klant af te leveren.

X
;;