fbpx

Made in Zaandam

MAZA, MADE IN ZAANDAM

Mediterrane delicatessen, gemaakt in Zaandam of in onze winkels in Amsterdam en Amstelveen. Dat is Maza. Met heerlijke, verse falafel, diverse soorten hoemoes, salades en sauzen vind je bij ons een compleet assortiment vegetarische producten die heerlijk zijn als lunch, diner, borrel, mezze of om gewoon even tussendoor van te genieten.

SMAKEN VAN VER UIT EEN KEUKEN DICHTBIJ

Alle gerechten die in onze productiekeuken in Zaandam worden gemaakt, zijn geïnspireerd door authentieke recepturen uit het Midden-Oosten. Met verse ingrediënten, bijzondere kruiden en specerijen en ambachtelijke bereidingswijzen maken we zo de lekkerste producten. Pure kwaliteit en bijzonder smaakvol. Zodat jij kan genieten van smaken van ver uit een keuken heel dichtbij.

MAZA, EEN FAMILIEBEDRIJF

Maza is een familiebedrijf, gestart in 1976. Oprichter Hans Oberegger ontmoette tijdens de wintersport in Oostenrijk de Amsterdamse Carin. Hij reisde haar achterna, vond werk als kok in een Amsterdams restaurant maar wilde voor zichzelf beginnen. Hans begon in 1976 een saladebedrijf en nam Maza samen met zijn zoons Richie en Roberto over in 2000.

HOEMOESMAKER

Als Maza in 2000 wordt overgenomen, is het nog een kleine hoemoesmaker in IJmuiden. Vanaf dan maken we ook in Zaandam de bekende en bekroonde hoemoes. Inmiddels is Maza marktleider in Nederland en leveren we vanuit Zaandam vele soorten hoemoes, falafel en salades voor de Nederlandse en buitenlandse markt zoals Oostenrijk, Polen, Duitsland, Spanje en Denemarken.

ZELF NIEUWE HOEMOES-SMAKEN PROEVEN?

Tegenwoordig maken we nog steeds de meest lekkere hoemoes, falafel en andere mediterrane producten. En keer op keer ontdekken we nieuwe variaties. Die testen we eerst in onze grote keuken in Zaandam en als het ons bevalt, laten we het jou proeven in onze winkels in Amsterdam en Amstelveen of via onze foodtruck op de verschillende festivals. Wil jij dat ook wel eens zelf proeven? Kom dan langs in een van onze winkels of zoek ons op tijdens een festival. Want als het product een succes is, dan komt het binnenkort ook in de winkel bij jou in de buurt.

;;