fbpx

Onze producten

MEDITERRANE DELICATESSEN

Bij Maza vind je echt lekkere mediterrane delicatessen. Gebaseerd op authentiek Oosterse recepten, ambachtelijk gemaakt in onze keukens in Zaandam en Amsterdam en uitgebreid met verrassende varianten. Maar altijd van uitstekende kwaliteit zodat je bij de lunch, tussendoor, bij de borrel of ’s avonds aan tafel zeker weet dat je altijd kunt genieten van de producten van Maza.
Want dat is toch waar het om gaat.

HOEMOES

Heerlijke, verse hoemoes volgens authentieke receptuur en verwerkt tot uitdagende smaken. Lekker op een broodje, toastje, bij de borrel, lunch of diner. Eigenlijk voor elk moment van de dag dus.

Lees meer>

FALAFEL

Lekkere snack volgens authentiek recept maar vers gemaakt in Zaandam. Falafel, gekruide balletjes van kikkererwten, voor bij de mezze, op pitabroodjes of gewoon los. Van traditioneel tot hot ‘n spicy.

Lees meer>

SALADES

Salades voor op toast, om mee te dippen en onmisbaar bij de mezze. Smakelijk, kleurrijk en vaak verrassend. Dat zijn de salades van Maza. Stuk voor stuk het proeven waard.

Lees meer>

SAUZEN

Smaakvolle dips in diverse variaties waar je knapperig-verse groente in blijft dippen. Of Turks brood, toast, grissini’s, pitabrood, nacho’s, gegrilde groente… Mmmm, zo lekker.

Lees meer>

X
;;