fbpx

Eetplezier

EETPLEZIER

Echt lekker eten, dat doe je voor je plezier! En daar helpen wij je graag bij. Met smaken van ver uit onze keukens dichtbij, want we maken al onze heerlijke producten in Zaandam en we brengen ze bij jou op festivals via onze foodtruck, onze eigen winkels en bij jouw supermarkt om de hoek, via hun online shops en zelfs in het buitenland. Onbegrensd eetplezier met Maza dus!

DE BESTE KWALITEIT EN VERRASSENDE VARIATIES

Onze Hoemoes is altijd gemaakt van de beste kwaliteit kikkererwten en volgens ons eigen originele recept. Inmiddels hebben we daar heel wat variaties op gemaakt. Zo is er een zoete hoemoes met rode biet, een frisse hoemoes met koriander en limoen en een meer pittige met kerrie. Regelmatig ontwikkelen we nieuwe smaken die we laten beoordelen door onze eigen klanten op verschillende beurzen en op festivals vanuit onze foodtruck. En als jullie ze net zo lekker vinden als wij, dan verschijnen ze naar alle waarschijnlijk ook in meer winkels.

ZELF PROEVEN?

Wil jij onze producten wel eens proeven? Breng dan eens een bezoekje aan een van de beurzen of festivals waarop we aanwezig zijn. Daar kun je al onze smaken proeven of serveren we heerlijke mezzes, wraps en andere gerechten met onze producten.

VEGETARISCH, HALAL EN MEESTAL OOK KOOSJER OF VEGAN; EETPLEZIER VOOR IEDEREEN!

Sta je liever zelf in de keuken om een mezze te verzorgen voor jouw vrienden of familie? Of wil je gewoon een keer op een andere manier koken? Dan mogen de producten van Maza natuurlijk niet ontbreken. Ze zijn stuk voor stuk vegetarisch, halal en de meeste ook koosjer en vegan. Eetplezier voor iedereen dus!

;;