fbpx

FAQ

VEELGESTELDE VRAGEN OVER HOEMOES, FALAFEL EN ANDERE PRODUCTEN VAN MAZA

Natuurlijk, onze producten moet je eigenlijk gewoon proeven om te weten waarom zoveel mensen er zo enthousiast over zijn. Maar heb je toch eerst nog een hele praktische vraag? Dan beantwoorden we dat hier. En staat jouw vraag er niet bij? Of ben je nu echt nieuwsgierig? Bezoek dan eens onze winkels in Amsterdam of Amstelveen en vraag het ons rechtstreeks. Of stel je vraag via info@maza.nl. We informeren je graag zo goed mogelijk.

Ja, alle producten van Maza zijn halal.

Ja, alle producten van Maza zijn vegetarisch.

De meeste producten van Maza zijn koosjer. Per product staat dit duidelijk aangegeven op het etiket. Je kunt dat hier checken bij de producten op onze site.

De meeste producten van Maza zijn veganistisch. Je kunt dat hier checken bij de producten op onze site.

Hoemoes is een pasta van kikkererwten. In onze productiekeuken in Zaandam verwerken wij de beste kwaliteit kikkererwten met o.a. fijne sesam tot een smeuïge pasta waarna afhankelijk van het eindproduct nog extra specerijen of groente aan worden toegevoegd. De ingrediënten die we verwerken worden altijd geselecteerd op kwaliteit.

Jazeker. Hoemoes en falafel zijn gemaakt van kikkererwten, een peulvrucht die heel erg voedzaam is. De vetten die de hoemoes bevat, zijn bovendien onverzadigde vetten van plantaardige afkomst. Bovendien zijn al onze producten zonder kunstmatige kleurstoffen en aroma’s en hebben we zelfs ook een extra verse lijn zonder conserveringsmiddelen!

Heb jij een bepaalde voedingsmiddelen allergie? Dan is het natuurlijk wel verstandig om per product de ingrediëntenlijst op allergenen te controleren.

Het is beste is om gevarieerd te eten (gelukkig hebben wij al genoeg keus ;))

Alle producten worden ontwikkeld en bereid in onze productiekeuken aan de Sluispolderweg in Zaandam. Meer lezen hierover? Klik hier.

Onze inspiratie halen we onder meer uit de Arabische en Midden-Oosterse keuken. Inmiddels hebben onze koks er verschillende varianten op gemaakt.

De ingrediënten kunnen wereldwijd ingekocht worden, afhankelijk van waar de beste kwaliteit geleverd wordt. Wel proberen we altijd zo dichtbij als mogelijk is in te kopen.

 

Lekker met Maza!

;;