fbpx

Margriet Winterfair 2022

Dit jaar kon het gelukkig weer doorgaan: de Margriet Winterfair! Van 25 november t/m 1 december 2022 waren we met onze stand aanwezig op deze gezellige beurs in de Brabanthallen ‘s Hertogenbosch. Het was alweer de 20e editie en voor ons niet de eerste keer dat we naar het Zuiden afreisden om alle bezoekers van de beurs onze Hoemoes en spreads te kunnen laten proeven.

Maar liefst 14 smaken hadden we bij ons en alle smaken zijn veelvuldig en uitgebreid geproefd. Erg leuk voor ons om te zien en horen welke smaken op dit moment het meeste in de smaak vallen. Hoewel smaken natuurlijk verschillen, blijft Muhammara toch wel een van de terugkerende favorieten, net als Hoemoes Paprika Oregano en Hoemoes Zongedroogde Tomaat. Toch stak er dit jaar een andere smaak met kop en schouders bovenuit, namelijk onze nieuwste Hoemoes, de Hoemoes Tabouleh Kruiden. Deze Hoemoes was voor het eerst mee naar een beurs en bleek unaniem favoriet te zijn bij de meeste bezoekers. Hoe leuk is dat!

Deze smaak en ook de andere smaken werden meteen goed ingeslagen voor thuis – de feestdagen staan immers voor de deur dus die 4 bakjes voor de actieprijs van 6 euro gaan makkelijk op. Alhoewel de echte Mazafans zelfs voor 8 bakjes gingen; “die 4 bakjes halen de kerst nieteens”.

De volgende beurs waar we zullen staan is de Huishoudbeurs in de RAI Amsterdam, van 18 t/m 24 februari.

Zien we je daar?

;;