fbpx

Maza in de nieuwe film Foodies

Heb je de nieuwe Nederlandse film Foodies al gezien? Dan is je misschien wel opgevallen dat onze Hoemoes een gastrolletje in de film speelt! De film gaat over Sam, een foodblogger, gespeeld door actrice Sanne Vogel. Sam heeft de droom een kookboek uit te brengen en loopt daarbij tegen verschillende uitdagingen aan. Als ze per ongeluk een negatieve recensie schrijft over het restaurant van de chef waarop ze verliefd is, dreigen haar dromen in duigen te vallen. De romantische komedie gaat over eten, liefde en een voorliefde voor lokaal en plantaardig eten. Past helemaal bij ons dus!

Maza bij de première 

Als sponsor van de film kwamen wij niet alleen meerdere keren in beeld, ook deelden we hapjes uit op de officiele première in Tuschinski op 10 mei. Na afloop van de film konden de 700 inmiddels hongerige gasten – wat wil je, na het zien van al die heerlijke gerechten in de film! – genieten van verschillende hapjes van ons. Zo was er geroosterd flatbread met daarop verschillende soorten Hoemoes en spreads, met daarbovenop falafel en verse kruiden en granaatappelpitjes. Ook waren er Mezze plates, waarbij de gasten rauwkost konden dippen in Hoemoes en verschillende soorten spreads, zoals Muhammara. Na afloop kregen alle gasten een goodiebag mee naar huis, waar onder meer een voucher in zat voor een “gratis Mezze” in onze reeds verbouwde winkel in Stadshart Amstelveen! 

Winactie

In samenwerking met de producent van Foodies mochten we maar liefst 25 x 2 kaarten voor deze première weggeven, samen met 10 x 2 bioscoopkaartjes, gesigneerde filmposters en kookworkshops en meer! Foodies film is vanaf 12 mei te zien in de Nederlandse bioscopen. We zijn benieuwd hoe vaak jij ons voorbij ziet komen! 🙂

;;