fbpx

Marokkaanse Bruiloft x Maza

Vorige week maandag was het dan eindelijk zover, de nieuwe Nederlandse film Marokkaanse Bruiloft ging in première. De film van regisseur Johan Nijenhuis gaat over Yasmine, gespeeld door Soumaya Ahouaoui, die de droom heeft om een succesvolle advocaat te worden. Ze werkt hard voor haar doel, maar ondertussen maakt haar omgeving zich zorgen om haar vrijgezellenstatus. Aangemoedigd door haar vriendinnen dwingt ze zichzelf om open te staan voor liefde en dan vindt ze ineens niet één, maar zelfs twee leuke mannen. Terwijl in haar omgeving de ene na de andere bruiloft gevierd wordt, groeien Yasmine’s twijfels. Waar de succesvolle arts steeds meer op haar zenuwen werkt, is de stoere monteur ineens haar cliënt in de rechtbank. Een leuke romantische komedie over het maken van keuzes, het volgen van je hart en natuurlijk over de liefde.

 

Hapjes na afloop

Ook eten speelt een redelijk grote rol in de film, immers: een Marokkaanse bruiloft betekent heel veel lekkere hapjes! Onze producten kwamen meerdere keren in de film voorbij en na afloop van de filmpremière stonden we klaar om de filmbezoekers te verblijden met onze heerlijke hapjes. Van allerlei soorten Hoemoes en spreads met rauwkost en Libanees platbrood tot falafel, de bezoekers konden alles proeven. Het was een zeer geslaagde avond!

 

 

Zwanger & Co: WIN 2 VIP premièrekaarten en andere leuke prijzen!

De volgende première staat ook alweer voor de deur, namelijk die van de nieuwe film Zwanger & Co. Deze film, wederom van regisseur Johan Nijenhuis, gaat op zaterdag 25 juni in première in Tuschinski en we hebben goed nieuws want je kunt erbij zijn! Op elk Maza product vind je een unieke actiecode, welke je na aankoop van het product kunt invullen via het formulier op onze website. Benieuwd naar de prijzen en actievoorwaarden? Kijk dan snel op onze actiepagina: https://maza.nl/zwangerenco/.

X
;;