fbpx

Mezze

MEZZE BEGINT MET MAZA

Mezze is een tafel vol heerlijke, kleine hapjes. Officieel is het een voorgerecht, maar waarom zou je het alleen dan eten? Een mezze is ook prima tijdens de borrel of als maaltijd zelf. Je maakt het zo groot of zo klein als jij wilt en dan kies je natuurlijk voor de lekkerste gerechtjes. En daar helpen wij je graag bij, met al onze salades, falafel en diverse soorten hoemoes. Een mezze begint immers met Maza!

ZO MAAK JE JOUW MEZZE

Bij een mezze serveer je pitabrood en picco’s om de hoemoes makkelijk mee op te scheppen. Verse groente zoals komkommer, tomaatjes en wortel combineren goed met onze groentedips zoals Muhammara, Esfenaj en onze hoemoes. Onze falafel mag natuurlijk ook niet ontbreken en wat vers gegrilde groente zoals plakjes aubergine met zeezout maken jouw mezze helemaal af!

INSPIRATIE VOOR DE MEZZE

Wil jij jouw gasten eens verrassen op een leuke borrel die niet zo standaard is? Zet dan een supersmakelijke mezze neer. Wij helpen je met heerlijke, vegetarische producten zodat iedereen ervan kan genieten. En wil je nog meer inspiratie voor jouw mezze? Kijk dan eens bij onze recepten, check onze Facebookpagina of kom een keertje langs in een van onze winkels.

LEKKER KOKEN MET MAZA

    Sorry! No posts found for the applied filter.

;;