Brood van Hoemoes Zongedroogde tomaat
met zonnebloempitten
INGREDIENTEN
425 GRAM TARWEBLOEM (VERVANG DOOR BOEKWEITMEEL OM HET BROOD GLUTENVRIJ TE MAKEN)2 TL BAKING SODA
375 ML WATER
1 BAKJE MAZA HOEMOES ZONGEDROOGDE TOMAAT
150 GRAM TAHIN
MESTPUNTJE ZOUT
ZONNEBLOEMPITTEN, VOOR GARNERING
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden. Voeg alle ingrediënten, behalve de zonnebloempitten, toe aan een kom en mix dit goed door elkaar.
- Bedek een cakevorm met bakpapier en giet het mengsel hier in.
- Strooi de zonnebloempitten er overheen en bedek het blik met aluminiumfolie. Zorg ervoor dat de glimmende kant van het aluminiumfolie aan de binnenkant zit.
- Plaats het bakblik in de oven voor 55 minuten.
- Serveer met Hoemoes Zongedroogde tomaat en verse kruiden als peterselie, bieslook of koriander.


