fbpx

Brood van Hoemoes Zongedroogde tomaat

met zonnebloempitten

INGREDIENTEN

425 GRAM TARWEBLOEM (VERVANG DOOR BOEKWEITMEEL OM HET BROOD GLUTENVRIJ TE MAKEN)
2 TL BAKING SODA
375 ML WATER
1 BAKJE MAZA HOEMOES ZONGEDROOGDE TOMAAT
150 GRAM TAHIN
MESTPUNTJE ZOUT
ZONNEBLOEMPITTEN, VOOR GARNERING

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Voeg alle ingrediënten, behalve de zonnebloempitten, toe aan een kom en mix dit goed door elkaar.
  2. Bedek een cakevorm met bakpapier en giet het mengsel hier in.
  3. Strooi de zonnebloempitten er overheen en bedek het blik met aluminiumfolie. Zorg ervoor dat de glimmende kant van het aluminiumfolie aan de binnenkant zit.
  4. Plaats het bakblik in de oven voor 55 minuten.
  5. Serveer met Hoemoes Zongedroogde tomaat en verse kruiden als peterselie, bieslook of koriander.
55 minuten
6 personen
X
;;