Zoete aardappel stamppot
INGREDIENTEN
450 G ZOETE AARDAPPEL1 HANDJE VERSE BASILICUM
75 G ZONGEDROOGDE TOMAATJES
30 G PIJNBOOMPITTEN
30 G RUCOLA
100 G HOEMOES TOMAAT-BASILICUM
100 G BURRATA
(OLIJF)OLIE
PEPER & ZOUT
- Breng een pan met water aan de kook. Schil de aardappelen en snijd deze in grove stukken.
- Kook de aardappelen in ongeveer 12 minuten gaar en giet af. Stamp fijn tot een puree.
- Snijd ondertussen de basilicum fijn en de zongedroogde tomaatjes in stukjes.
- Bak de pijnboompitten in een droge koekenpan tot ze lichtbruin zien en roer samen met de zongedroogde tomaat, basilicum, rucola, Hoemoes Tomaat-Basilicum en een snufje peper en zoet door de aardappelpuree.
- Verdeel de stamppot over twee borden en leg hierop de
burrata.
TIP! Behoefte aan minder zout? Gebruik dan onze Hoemoes Tomaat-Basilicum less salt, deze bevat maar liefst 25% minder zout!


