Zoete aardappel stamppot

INGREDIENTEN

450 G ZOETE AARDAPPEL
1 HANDJE VERSE BASILICUM
75 G ZONGEDROOGDE TOMAATJES
30 G PIJNBOOMPITTEN
30 G RUCOLA
100 G HOEMOES TOMAAT-BASILICUM
100 G BURRATA
(OLIJF)OLIE
PEPER & ZOUT
  1. Breng een pan met water aan de kook. Schil de aardappelen en snijd deze in grove stukken.
  2. Kook de aardappelen in ongeveer 12 minuten gaar en giet af. Stamp fijn tot een puree.
  3. Snijd ondertussen de basilicum fijn en de zongedroogde tomaatjes in stukjes.
  4. Bak de pijnboompitten in een droge koekenpan tot ze lichtbruin zien en roer samen met de zongedroogde tomaat, basilicum, rucola, Hoemoes Tomaat-Basilicum en een snufje peper en zoet door de aardappelpuree.
  5. Verdeel de stamppot over twee borden en leg hierop de
    burrata.

TIP! Behoefte aan minder zout? Gebruik dan onze Hoemoes Tomaat-Basilicum less salt, deze bevat maar liefst 25% minder zout!

15 minuten bereidingstijd
2 personen
X