Zelfgemaakte tortilla chips met chipotledip

INGREDIENTEN

4 ST GROENTETORTILLA
6 EL OLIJFOLIE
2 TL ZEEZOUT
6 ST ARTISJOKHART
100 G MAZA HOEMOES SPICY CHIPOTLE
50 G WALNOTEN
30 G OLIJVEN
5 G VERSE MUNT
  1. Verwarm de oven voor op 180 °C en bekleed het ovenrooster met bakpapier.
  2. Snijd iedere tortilla in 6 stukken en besprenkel met 2 eetlepels olie.
  3. Verdeel de tortilla chips over het bakpapier en bestrooi met het zeezout.
  4. Bak de tortilla chips in 10 minuten goudbruin en knapperig.
  5. Laat ze een afkoelen.
  6. Meng 3 artisjokkenharten, de Hoemoes spicy chipotle, 2 eetlepels olijfolie en de walnoten in de keukenmachine tot een romige dip.
  7. Snijd de overige artisjokharten en de olijven fijn en de munt in dunne reepjes.
  8. Garneer de chipotledip met artisjok, olijven en munt.
  9. Serveer de tortilla chips met de chipotledip.
10 minuten bereidingstijd
4 personen
X