Zelfgemaakte tortilla chips met chipotledip
INGREDIENTEN
4 ST GROENTETORTILLA6 EL OLIJFOLIE
2 TL ZEEZOUT
6 ST ARTISJOKHART
100 G MAZA HOEMOES SPICY CHIPOTLE
50 G WALNOTEN
30 G OLIJVEN
5 G VERSE MUNT
- Verwarm de oven voor op 180 °C en bekleed het ovenrooster met bakpapier.
- Snijd iedere tortilla in 6 stukken en besprenkel met 2 eetlepels olie.
- Verdeel de tortilla chips over het bakpapier en bestrooi met het zeezout.
- Bak de tortilla chips in 10 minuten goudbruin en knapperig.
- Laat ze een afkoelen.
- Meng 3 artisjokkenharten, de Hoemoes spicy chipotle, 2 eetlepels olijfolie en de walnoten in de keukenmachine tot een romige dip.
- Snijd de overige artisjokharten en de olijven fijn en de munt in dunne reepjes.
- Garneer de chipotledip met artisjok, olijven en munt.
- Serveer de tortilla chips met de chipotledip.


