fbpx

Zalm op een bedje van groen met Hoemoes Tuinkruiden

INGREDIENTEN

1 LIMOEN
6 RADIJZEN
1 BAKJE TUINKERS
1 ZAK FREGOLA SARDA (OF EEN ANDERE PASTA)
4 MOTEN ZALM
2 EL KAPPERTJES
1 BAKJE MAZA HOEMOES TUINKRUIDEN
  1. Verhit de oven tot 140°C. Zet een grote pan met water op het vuur. Rasp de schil van de limoen, snij de radijzen in dunne plakjes, knip de tuinkers van zijn bedje.
  2. Kook zodra het water kookt (voeg er nu zout aan toe) de fregola in 10 min gaar, en bak de moten zalm in 7 min gaar.
  3. Verdeel de fregola en de kappertjes, het groen en de radijzen over de borden, leg in het midden een grote eetlepel hoemoes tuinkruiden en leg de zalm erop.
30 minuten bereidingstijd
4 personen
X
;;