fbpx

Bietenwraps met ei, zongedroogde tomaatjes en Hoemoes Tabouleh Kruiden

Hoofdgerecht of lunch

INGREDIENTEN

BAKJE HOEMOES TABOULEH KRUIDEN
6 BIETENWRAPS (OF ANDERE WRAPS)
6 EIEREN
3 EL SKYR
2 TL MAYONAISE
ZOUT
PEPER
GEDROOGDE BIESLOOK
KLEIN BLIKJE KIKKERERWTEN
ZONGEDROOGDE TOMATEN
KAPPERTJES
EVT VERSE MUNT EN RODE PEPERTJES UIT HET ZUUR

Bereidingswijze

  1. Bak de eieren op de manier zoals je je gebakken ei het liefst eet.
  2. Roer de Skyr en de mayonaise door elkaar met zout en peper (naar smaak). Besmeer de wraps hiermee en strooi hier wat bieslook op.
  3. Leg de gebakken eieren op de tortilla’s en doe hier een flinke lepel Hoemoes Tabouleh Kruiden bovenop. Smeer uit en garneer verder met de overige toppings.
10 minuten
3 personen, 2 wraps per persoon
X
;;