Bietenwraps met ei, zongedroogde tomaatjes en Hoemoes Tabouleh Kruiden
Hoofdgerecht of lunch
INGREDIENTEN
BAKJE HOEMOES TABOULEH KRUIDEN6 BIETENWRAPS (OF ANDERE WRAPS)
6 EIEREN
3 EL SKYR
2 TL MAYONAISE
ZOUT
PEPER
GEDROOGDE BIESLOOK
KLEIN BLIKJE KIKKERERWTEN
ZONGEDROOGDE TOMATEN
KAPPERTJES
EVT VERSE MUNT EN RODE PEPERTJES UIT HET ZUUR
Bereidingswijze
- Bak de eieren op de manier zoals je je gebakken ei het liefst eet.
- Roer de Skyr en de mayonaise door elkaar met zout en peper (naar smaak). Besmeer de wraps hiermee en strooi hier wat bieslook op.
- Leg de gebakken eieren op de tortilla’s en doe hier een flinke lepel Hoemoes Tabouleh Kruiden bovenop. Smeer uit en garneer verder met de overige toppings.


