Wrap hapjes met geroosterde miso aubergine en Muhammara
INGREDIENTEN
1 ST AUBERGINE1 ST PUNT PAPRIKA
1 TL MISO
1 TL AHORNSIROOP
1 TL SESAMOLIE
1 PAK MAZA FALAFEL TAMATIM
6 ST GROENTENWRAPS
6 EL MAZA MUHAMMARA
15 G VERSE KORIANDER
- Verwarm de oven voor op 180 °C en bekleed de bakplaat met bakpapier.
- Snijd de aubergine in dunne plakken met een dunschiller en de paprika in lange reepjes.
- Meng de miso, ahornsiroop en sesamolie en sprenkel over de aubergines.
- Leg de aubergine met de paprika op de bakplaat en schuif de oven in. Rooster in 8 minuten gaar.
- Smeer de groentewraps in met de muhammara, verdeel de aubergine, paprika en koriander erover rol de wraps stevig op. Serveer direct of neem mee in een bakje.


