fbpx

Wrap hapjes met geroosterde miso aubergine en Muhammara

INGREDIENTEN

1 ST AUBERGINE
1 ST PUNT PAPRIKA
1 TL MISO
1 TL AHORNSIROOP
1 TL SESAMOLIE
1 PAK MAZA FALAFEL TAMATIM
6 ST GROENTENWRAPS
6 EL MAZA MUHAMMARA
15 G VERSE KORIANDER
  1. Verwarm de oven voor op 180 °C en bekleed de bakplaat met bakpapier.
  2. Snijd de aubergine in dunne plakken met een dunschiller en de paprika in lange reepjes.
  3. Meng de miso, ahornsiroop en sesamolie en sprenkel over de aubergines.
  4. Leg de aubergine met de paprika op de bakplaat en schuif de oven in. Rooster in 8 minuten gaar.
  5. Smeer de groentewraps in met de muhammara, verdeel de aubergine, paprika en koriander erover rol de wraps stevig op. Serveer direct of neem mee in een bakje.
15 minuten bereidingstijd
2 personen
;;