fbpx

Vegan regenboog borrelplank

INGREDIENTEN

1/2 KOMKOMMER
250 GRAM CHERRY TOMATEN
300 GRAM SNACK PAPRIKA OF PAPRIKA IN REEPJES
1 WORTEL, IN REEPJES
200 GRAM SUGAR SNAPS
1 BOSJE RADIJS
150 GRAM GEMENGDE OLIJVEN
VEGAN CRACKERS
OM TE DIPPEN: HOEMOES RODE BIET
HOEMOES KERRIE
HOEMOES KORIANDER EN LIMOEN
  1. Was de komkommer, cherry tomaten, paprika, wortel, sugar snaps en de radijsjes. Leg deze, samen met de olijven en de crackers op een grote plank. Zet een bakje in het midden. Voor een regenboog is dit de volgorde die je aan kunt houden: crackers, radijs, rode paprika, cherry tomaatjes, wortel, oranje paprika, gele paprika, olijven, komkommer, sugar snaps.
  2. Verdeel de drie verschillende soorten hoemoes over het bakje.
  3. Geniet met de mensen die je liefhebt!
15 minuten bereidingstijd
8-12 personen
;;