Vegan kaasfondue
INGREDIENTEN
100 GRAM CASHEWNOTEN, GEWEEKT100 GRAM GEKOOKTE, WITTE AARDAPPELEN
1 TEENTJE KNOFLOOK
1 EL WITTE MISOPASTA
1 EL MOSTERD
2 TL MAIZENA
125 ML ONGEZOETE, PLANTAARDIGE MELK
125 ML BIOLOGISCHE WITTE WIJN (ALCOHOL ZAL VERDAMPEN)
200 GRAM VEGAN GERASPTE KAAS
ZOUT EN PEPER NAAR SMAAK
OM TE DIPPEN
1 KOMKOMMER
4 WASPENEN
250 GRAM CHERRYTOMAATJES
1 BOSJE RADIJS
2 BAKJES MAZA FALAFEL
4 AFBAKBROODJES
- Bak de Falafel en de afbakbroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Pureer alle ingrediënten voor de kaasfondue in een blender of keukenmachine tot een glad, dik mengsel. Wanneer het te dik is, kun je nog wat water of plantaardige melk toevoegen.
- Verwarm het mengsel in een pannetje. Laat het ongeveer 10 minuten pruttelen onder af en toe roeren. Breng op smaak met zout en peper.
- Snijd ondertussen de groente in reepjes, sterretjes, of op een andere manier.
- Serveer de vegan kaasfondue in een grote pan of vier kleine pannetjes (lekker corona-proof) met de groente, Falafel en afbakbroodjes.


