fbpx

Tortillawraps met kip, venkel en Esfenaj

INGREDIENTEN

2 GEROOKTE KIPFILETS
1 VENKEL
1 KOMKOMMER
½ bosje BIESLOOK
1 SJALOTJE
1 AVOCADO
4 GROTE TORTILLAWRAPS
1 bakje MAZA ESFENAJ
flinke hand BLAD- OF VELDSLA
  1. Snij de kipfilet in heel dunne plakken en doe hetzelfde met de venkel. Snij de komkommer doormidden en vervolgens in lange stukken of repen, snipper de
    sjalot en snij de avocado in grove stukken.
  2. Verhit de tortilla’s in een koekenpan, zodat ze soepel worden, en besmeer ze een voor een met een flinke laag Esfenaj. Verdeel de sla en vervolgens de rest van de ingrediënten erover.
  3. Rol de tortilla’s op en serveer ze voor de lunch of snij ze in plakken en serveer ze met een prikker erin als borrelhap.
15 minuten bereidingstijd
4 personen
;;