fbpx

Tortilla wrap met Hoemoes rode biet en falafel

INGREDIENTEN

200 G KLEINE PAPRIKA’S
250 GRAM FALAFEL
200 GRAM HOEMOES RODE BIET
4 VOLKOREN TORTILLA WRAPS
100 GRAM FETA
WORTELSALADE
150 GRAM WORTELS
1 THEELEPEL RAZ EL HANOUT
2 EETLEPELS WITTE WIJNAZIJN
1 THEELEPEL OLIJFOLIE
1 HANDJE VERSE PETERSELIE OF KORIANDER
ZOUT
PEPER
  1. Doe de geraspte wortels in een kom en maak ze aan met de olijfolie, de witte wijnazijn, de ras el hanout kruiden, zout en peper. Voeg ook wat verse peterselie toe. Proef en voeg zo nodig extra kruiden toe.
  2. Verwarm de wraps. Ik doe ze één voor één in een pan, maar het kan ook in de magnetron.
  3. Bak de falafel balletjes in een scheutje olijfolie in een pan in ongeveer 5 minuten goudbruin.
  4. Nu komt het leuke: de wraps opmaken. Pak een wrap, besmeer deze met Hoemoes rode biet. Beleg de wrap met 2 flinke eetlepels wortelrasp. Verdeel daarover wat falafel balletjes.
  5. Tot slot kruimel je de feta over de wrap en klaar! Heb je nog wat wortelrasp en/of veldsla over? Eet deze lekker als salade bij je wrap!
10 minuten bereidingstijd
2 personen
;;