fbpx

Tahina ei wrap met vegan zalm

INGREDIENTEN

2 EIEREN
VEGAN ZALMPLAKKEN
ALFALFA
1/2 AVOCADO
1 BAKJE TAHINA
1/2 SEREH STENGEL
FETA
RUCOLA
BOSUI
1 TL GEMALEN KURKUMA
PISTACHE NOTEN
HIMALAYA ZOUT
PEPER
  1. Kluts de 2 eieren in een kom, voeg hier zout, peper, kurkuma en fijngesneden sereh aan toe.
  2. Verhit wat olijfolie in een pan en bak het ei aan 1 kant en laat stollen met een deksel er op.
  3. Snijd ondertussen de avocado in dunne plakjes en de bosui in fijne ringetjes.
  4. Is het ei klaar dan leg je deze op een bord en vervolgens smeer je er een laagje Tahina op. Voeg wat snippers vegan zalm, rucola, avocado, alfalfa, bosui, pistachenoten en verbrokkel er wat feta overheen.
15 minuten bereidingstijd
2 personen
;;