fbpx

Salade met roze hoemoesdressing

INGREDIENTEN

1 PAK MAZA FALAFEL
500 G VOORGEKOOKTE BIETEN
1 EL OLIJFOLIE 1 EL AHORNSIROOP
100 G RADIJS
50 G VELDSLAMELANGE
1 EL ZONNEBLOEMPITTEN
1 EL POMPOENPITTEN
1 ST CITROEN, HET SAP
3 EL MAZA HOEMOES RODE BIET
2 EL WATER
  1. Bereid de falafel naar instructies op de verpakking. Verkruimel, wanneer gebakken, met een vork.
  2. Snijd de bieten in zes stukken.
  3. Verhit de olijfolie en ahornsiroop in de koekenpan en bak de bietjes voor 3 minuten op middelhoog vuur.
  4. Snijd de radijs in dunne plakjes.
  5. Verdeel de veldsla over twee borden en leg hierop de partjes biet en radijs.
  6. Garneer vervolgens met de zonnebloempitten, pompoenpitten en falafelkruim.
  7. Meng het sap van de citroen met de Hoemoes rode biet en het water tot een roze gekleurde dressing. Serveer deze bij de salade
20 minuten bereidingstijd
2 personen
;;