Salade met roze hoemoesdressing
INGREDIENTEN
1 PAK MAZA FALAFEL500 G VOORGEKOOKTE BIETEN
1 EL OLIJFOLIE 1 EL AHORNSIROOP
100 G RADIJS
50 G VELDSLAMELANGE
1 EL ZONNEBLOEMPITTEN
1 EL POMPOENPITTEN
1 ST CITROEN, HET SAP
3 EL MAZA HOEMOES RODE BIET
2 EL WATER
- Bereid de falafel naar instructies op de verpakking. Verkruimel, wanneer gebakken, met een vork.
- Snijd de bieten in zes stukken.
- Verhit de olijfolie en ahornsiroop in de koekenpan en bak de bietjes voor 3 minuten op middelhoog vuur.
- Snijd de radijs in dunne plakjes.
- Verdeel de veldsla over twee borden en leg hierop de partjes biet en radijs.
- Garneer vervolgens met de zonnebloempitten, pompoenpitten en falafelkruim.
- Meng het sap van de citroen met de Hoemoes rode biet en het water tot een roze gekleurde dressing. Serveer deze bij de salade


