Rolcake met Yazzara
INGREDIENTEN
120 GRAM BLOEM100 GRAM KRISTALSUIKER
4 EIEREN
1 BAKJE YAZZARA
1 ZAKJE VANILLESUIKER
4 GRAM BAKPOEDER
POEDERSUIKER VOOR GARNERING
- Klop de eieren met de mixer, voeg de suiker toe en mix gedurende 5 minuten.
- Voeg daar al mixend de bloem, vanillesuiker en bakpoeder toe.
- Verwarm de oven voor op 190 graden en bekleed de bakplaat met bakpapier. Verdeel het beslag over de bakplaat en bak de cake op ongeveer 15 minuten goudbruin.
- Haal de cake uit de oven en leg het omgedraaid op een schone theedoek. Haal het papier eraf en rol de cake op en laat hem afkoelen.
- Als de cake goed afgekoeld is rol deze dan voorzichtig terug en besmeer de cake met Yazzara.
- Rol de cake daarna weer op en dek deze af met een theedoek en bewaar in de koelkast. Strooi wat poedersuiker erop bij het serveren.


