fbpx

Regenboog Sandwich met Hoemoes Rode biet

INGREDIENTEN

HOEMOES RODE BIET
1-2 BOTERHAMMEN
1/2 KOMKOMMER, IN PLAKJES
1 RODE BIET, GERASPT
1 WORTEL, GERASPT
1 GELE PAPRIKA, IN REEPJES
200 GRAM DADELS
60 ML AHORNSIROOP
60 ML NOTEN- OF ZADENPASTA
150 GRAM HAVERVLOKKEN
200 GRAM CHOCOLADEDRUPPELS, NOTEN, ZADEN EN/ OF GEDROOGD FRUIT NAAR KEUZE, GEHAKT
1 BANAAN

Regenboog sandwich

  1. Besmeer de boterhammen met hoemoes rode biet.
  2. Leg er wat plakjes komkommer, geraspte rode biet, geraspte wortel en gele paprika tussen.

Granolarepen

  1. Bedek een brownieblik met bakpapier.
  2. Maal de dadels tot een dikke pasta in een keukenmachine of sterke blender.
  3. Verwarm de noten- of zadenpasta in een pannetje met de ahornsiroop en meng tot een geheel.
  4. Meng met de dadelpasta, havervlokken en de chocoladedruppels, noten, zaden en gedroogd fruit.
  5. Druk het mengsel in het brownieblik. Gebruik een stuk bakpapier om het echt glad te maken, zodat het mengsel niet aan een lepel of je handen blijft plakken.
  6. Plaats het blik voor een half uur in de vriezer voor je het in tien repen snijdt.

Geef de regenboog sandwiches mee met een banaan en een granolareep.

20 minuten bereidingstijd
1 personen
;;