Regenboog Sandwich met Hoemoes Rode biet
INGREDIENTEN
HOEMOES RODE BIET1-2 BOTERHAMMEN
1/2 KOMKOMMER, IN PLAKJES
1 RODE BIET, GERASPT
1 WORTEL, GERASPT
1 GELE PAPRIKA, IN REEPJES
200 GRAM DADELS
60 ML AHORNSIROOP
60 ML NOTEN- OF ZADENPASTA
150 GRAM HAVERVLOKKEN
200 GRAM CHOCOLADEDRUPPELS, NOTEN, ZADEN EN/ OF GEDROOGD FRUIT NAAR KEUZE, GEHAKT
1 BANAAN
Regenboog sandwich
- Besmeer de boterhammen met hoemoes rode biet.
- Leg er wat plakjes komkommer, geraspte rode biet, geraspte wortel en gele paprika tussen.
Granolarepen
- Bedek een brownieblik met bakpapier.
- Maal de dadels tot een dikke pasta in een keukenmachine of sterke blender.
- Verwarm de noten- of zadenpasta in een pannetje met de ahornsiroop en meng tot een geheel.
- Meng met de dadelpasta, havervlokken en de chocoladedruppels, noten, zaden en gedroogd fruit.
- Druk het mengsel in het brownieblik. Gebruik een stuk bakpapier om het echt glad te maken, zodat het mengsel niet aan een lepel of je handen blijft plakken.
- Plaats het blik voor een half uur in de vriezer voor je het in tien repen snijdt.
Geef de regenboog sandwiches mee met een banaan en een granolareep.


