fbpx

Ras el Hanout loaded Hoemoes

INGREDIENTEN

– 4 (VOLKOREN) WRAPS
– 200 GRAM RAS EL HANOUT HOEMOES
– 1 KLEIN BLIKJE KIKKERERWTEN
– 1 RODE PAPRIKA
– 100 GRAM BLOEMKOOL
– 1 EL RAS EL HANOUT KRUIDEN
– ZELFGEMAAKT NAANBROOD OF ANDER BROOD NAAR KEUZE
- LIMOEN
- BOSUI
- VERSE KORIANDER
- SESAMZAAD
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Spoel de kikkererwten af en laat uitlekken.
  3. Maak de bloemkool schoon en snijd in kleine roosjes. Maak de paprika schoon en snijd deze in 4 grote stukken.
  4. Meng de kikkererwten met de bloemkool, paprika en Ras el Hanout kruiden. Voeg wat olijfolie toe en peper en zout en verdeel het mengsel over een bakplaat. Zet voor circa 40 minuten in de oven. Roer halverwege een keer door.
  5. Verdeel de Hoemoes over een schaal.
  6. Snijd de paprika nog in reepjes en verdeel vervolgens de bloemkool, paprika en kikkererwten over de Hoemoes heen.
  7. Maak af met wat extra bosui, koriander, limoen en sesamzaad en serveer met zelfgemaakt naanbrood of ander brood naar keuze.
30 minuten bereidingstijd
2 personen
;;