fbpx

Ras el Hanout Hoemoesbowl

INGREDIENTEN

300 G KIKKERERWTEN
100 G COUSCOUS
1 AUBERGINE
10 G VERSE MUNT
50 G GRANAATAPPELTJES
50 G ROZIJNEN
4 EL HOEMOES RAS EL HANOUT
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel de kikkererwten hierover.
  3. Besprenkel ze met wat olie, peper en zout en rooster ze daarna 20 minuten in de oven.
  4. Kook ondertussen de couscous zoals aangegeven op de verpakking.
  5. Snijd ondertussen de aubergine in plakken en besprenkel ze met wat olie, peper en zout.
  6. Bak ze in een grillpan in zo’n 5-6 minuten aan beide kanten gaar.
  7. Snijd de munt fijn.
  8. Neem twee kommen en vul ze met de couscous, gegrilde aubergine, kikkererwten, granaatappeltjes en maak af met de rozijnen en munt.
  9. Verdeel per kom twee eetlepels Hoemoes Ras el Hanout
30 minuten bereidingstijd
2 personen
;;