Ras el Hanout Hoemoesbowl
INGREDIENTEN
300 G KIKKERERWTEN100 G COUSCOUS
1 AUBERGINE
10 G VERSE MUNT
50 G GRANAATAPPELTJES
50 G ROZIJNEN
4 EL HOEMOES RAS EL HANOUT
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel de kikkererwten hierover.
- Besprenkel ze met wat olie, peper en zout en rooster ze daarna 20 minuten in de oven.
- Kook ondertussen de couscous zoals aangegeven op de verpakking.
- Snijd ondertussen de aubergine in plakken en besprenkel ze met wat olie, peper en zout.
- Bak ze in een grillpan in zo’n 5-6 minuten aan beide kanten gaar.
- Snijd de munt fijn.
- Neem twee kommen en vul ze met de couscous, gegrilde aubergine, kikkererwten, granaatappeltjes en maak af met de rozijnen en munt.
- Verdeel per kom twee eetlepels Hoemoes Ras el Hanout


