fbpx

Spicy quesadilla met champignons

Diner, lunch

INGREDIENTEN

- 10 WRAPS
- HOEMOES CHIPOTLE
- 100 GR GERASPTE KAAS
- 300 GR SPINAZIE
- 1 RODE UI
- ½ TL CHILIPOEDER
- 250 GR CHAMPIGNONS
- SNUFJE PEPER

Bereidingswijze

    1. Snipper de ui. Maak de champignons schoon en snijd de champignons in plakjes.
    2. Giet een scheutje olie in een pan en bak de ui en champignons met een snufje peper.
    3. Na circa 2 minuten voeg je een paar handjes spinazie toe. Als de spinazie geslonken is, voeg je weer een paar handjes spinazie toe. Ga zo door totdat je alle spinazie geslonken is. Zet het vuur uit.
    4. Besmeer een wrap royaal met Hoemoes Spicy Chipotle. Beleg de helft van de wrap met spinazie, ui, champignons, geraspte kaas en een snufje chilipoeder. Vouw de wrap dubbel. Maak op deze manier de rest van de wraps.
    5. Giet een scheutje olie in een pan. Als de pan heet is, leg je twee dubbelgevouwen wraps in de pan. Bak de wraps circa 2 minuten per kant totdat de kaas gesmolten is, en de wraps bruin zijn.

    Tip: wil je dit gerecht vegan maken? Laat de geraspte kaas dan weg of vervang de geraspte kaas door plantaardige geraspte kaas.

30 minuten
4 personen
;;