Pizza met vega kipstukjes in Vadouvan marinade

INGREDIENTEN

1 MAGIONI PIZZABODEM BLOEMKOOL
100 GRAM HOEMOES KERRIE
½ EETLEPEL VADOUVAN KRUIDEN
1 EETLEPEL OLIJFOLIE
1 EETLEPEL WARM WATER
90 GRAM VIVERA PLANTAARDIGE KIPSTUKJES
½ RODE UI IN DUNNE RINGEN (ONGEVEER 40 GRAM)
75 GRAM BURATTA
3 EETLEPELS VERSE KIEMEN
  1. Verwarm de oven voor op 220 graden.
  2. Meng de Vadouvan kruiden met de olijfolie en water. Voeg deze marinade toe aan de vegetarische kipstukjes.
  3. Beleg de pizzabodem met de Hoemoes, de kipstukjes en de rode ui.
  4. Bak de pizza ongeveer tien minuten af.
  5. Haal de pizza uit de oven en beleg met de Buratta, laat deze vervolgens nog een paar minuten smelten in de oven. Let hierbij goed op de kleur van de korst van de pizza, deze mag mooi bruin kleuren terwijl je de Buratta smelt.
  6. Verdeel vervolgens de kiemen over de pizza wanneer deze klaar is en smullen maar!
  7. Tip: Breng op smaak met flink wat peper en gedroogde chili vlokken voor een extra bite!
15 minuten bereidingstijd | 10 minuten oven
4 personen
X