Pittige Falafel curry
INGREDIENTEN
MAZA FALAFEL SPICY1 EL OLIJFOLIE
1 BLIKJE TOMATENBLOKJES
1 BLIKJE KOKOSMELK
2 TENEN KNOFLOOK, GEPERST
1 UI, IN STUKJES
2 CM GEMBER, GERASPT
1/2 TL ZOUT
1/2 TL CAYENNEPEPER
1/2 TL GEMBERPOEDER
1/2 TL KERRIE
VERSE KORIANDER
CHILIVLOKKEN
Bereidingswijze
- Bak de Falafel, knoflook, ui en gember in een grote pan in de olijfolie tot deze goudbruin kleuren. Voeg hier de kruiden aan toe en bak deze 2-3 minuten mee.
- Giet de blikjes tomatenblokjes en kokosmelk in de pan en breng het geheel aan de kook. Laat zo’n 10 minuten zachtjes doorkoken. Proef of je eventueel extra kruiden, tomatenpuree of kokosmelk toe wilt voegen.
- Wanneer de curry de gewenste dikte heeft, serveer je deze met rijst, verse koriander en chilivlokken.


