fbpx

Pittige quesadilla’s met Hoemoes Chipotle

INGREDIENTEN

4 VOLKOREN TORTILLAWRAPS
1 BAKJE MAZA HOEMOES CHIPOTLE
1 EETRIJPE AVOCADO
1 BOSUITJE
1 JALAPENOPEPER
75-100 GRAM FETA
  1. Besmeer de wraps voor de helft royaal met Maza Hoemoes Chipotle. Snij de avocado in tweeën, verwijder de pit en prak het vruchtvlees met een vork. Snij het bosuitje in dunne ringen, bewaar er een paar voor garnering en meng de rest met de avocado. Brokkel ook de feta erdoor en breng het mengsel op smaak met peper en zout.
  2. Verdeel over de Hoemoes Chipotle en sla de wraps dubbel. Bak de wraps dubbelgevouwen om en om in een droge koekenpan op middelhoog vuur tot ze goed warm zijn.
  3. Garneer met de bosui en jalapeño en serveer direct.
15 minuten bereidingstijd
2 personen
;;