fbpx

Pitabroodjes met falafel en geroosterde groenten

Diner

INGREDIENTEN

PITABROODJES
MAZA HOT 'N SPICY FALAFEL
HOEMOES KERRIE
HOEMOES SPICY MANGO
1 COURGETTE
1 AUBERGINE
1 PAPRIKA
200 GR BLOEMKOOL
OLIJFOLIE
1 TL KNOFLOOKPOEDER
1 TL PAPRIKAPOEDER
SNUFJE PEPER

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor 200 graden.
  2. Snijd de bloemkool in roosjes. Snijd de courgette, aubergine en paprika in stukjes. Doe de bloemkool, courgette, aubergine en paprika in een kom. Voeg een scheut olijfolie toe, net zoals de paprikapoeder, knoflookpoeder en een snufje peper.
  3. Verdeel de groenten over een bakplaat met bakpapier en bak ongeveer 25-30 minuten in de oven.
  4. Bak de pitabroodjes af volgens de instructies op de verpakking.
  5. Giet een laagje plantaardige olie in een pan en bak de falafel circa 3 minuten in de pan.
  6. Snijd de pitabroodjes voor de helft open. Besmeer de pitabroodjes van binnen met hoemoes kerrie en hoemoes spicy mango.

Vul de pitabroodjes daarna met falafel en de geroosterde groenten.

45 minuten
;;