Pita met geroosterde bloemkool

INGREDIENTEN

4 PITABROODJES
400 GRAM BLOEMKOOL, IN ROOSJES
1 THEELEPEL KERRIEPOEDER
1/2 THEELEPEL KNOFLOOKPOEDER
1/4 THEELEPEL GEROOKTE PAPRIKAPOEDER
1/4 THEELEPEL ZOUT
4 FLINKE EETLEPELS HOEMOES ARTISANAAL
1 FLINKE HAND VELDSLA
OLIJFOLIE
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Meng in een grote kom een flinke scheut olijfolie met de kerrie, knoflookpoeder, gerookte paprikapoeder en het zout. Schep de bloemkoolroosjes om in het mengsel.
  3. Verdeel de bloemkoolroosjes over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster deze voor 20 minuten.
  4. Verwarm de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  5. Verdeel de hoemoes over de pitabroodjes en beleg de broodjes met de veldsla en de geroosterde bloemkoolroosjes. Serveer direct
30 minuten bereidingstijd
2-4 personen
X