Pita met geroosterde bloemkool
INGREDIENTEN
4 PITABROODJES400 GRAM BLOEMKOOL, IN ROOSJES
1 THEELEPEL KERRIEPOEDER
1/2 THEELEPEL KNOFLOOKPOEDER
1/4 THEELEPEL GEROOKTE PAPRIKAPOEDER
1/4 THEELEPEL ZOUT
4 FLINKE EETLEPELS HOEMOES
1 FLINKE HAND VELDSLA
OLIJFOLIE
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Meng in een grote kom een flinke scheut olijfolie met de kerrie, knoflookpoeder, gerookte paprikapoeder en het zout. Schep de bloemkoolroosjes om in het mengsel.
- Verdeel de bloemkoolroosjes over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster deze voor 20 minuten.
- Verwarm de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verdeel de hoemoes over de pitabroodjes en beleg de broodjes met de veldsla en de geroosterde bloemkoolroosjes. Serveer direct


