Patatas brava’s

INGREDIENTEN

150 G AARDAPPELEN
1 EL OLIJFOLIE
2 TL PAPRIKAPOEDER
1 TL KNOFLOOKPOEDER
1 TL UIENPOEDER
50 G MAZA MUHAMMARA
2 EL VEGAN MAYONAISE
1 ST LIMOEN, HET SAP
1 STENGEL LENTE-UI
50 G GRANAATAPPELPITJES
  1. Verwarm de oven voor op 200 °C en bekleed de bakplaat met bakpapier.
  2. Boen de aardappelen schoon, snijd in partjes en dep ze goed droog.
  3. Hussel de olijfolie, paprikapoeder, knoflookpoeder en uienpoeder door de aardappeltjes en verdeel over de bakplaat. Schuif de oven in en bak in 30 minuten gaar.
  4. Meng ondertussen de Muhammara, mayonaise en het sap van de limoen tot een sausje.
  5. Snijd de lente-ui in dunne plakjes.
  6. Serveer de aardappeltjes met de muhammarasaus, granaatappelpitjes en lente-ui
10 minuten bereidingstijd
2 personen
X