Patatas brava’s
INGREDIENTEN
150 G AARDAPPELEN1 EL OLIJFOLIE
2 TL PAPRIKAPOEDER
1 TL KNOFLOOKPOEDER
1 TL UIENPOEDER
50 G MAZA MUHAMMARA
2 EL VEGAN MAYONAISE
1 ST LIMOEN, HET SAP
1 STENGEL LENTE-UI
50 G GRANAATAPPELPITJES
- Verwarm de oven voor op 200 °C en bekleed de bakplaat met bakpapier.
- Boen de aardappelen schoon, snijd in partjes en dep ze goed droog.
- Hussel de olijfolie, paprikapoeder, knoflookpoeder en uienpoeder door de aardappeltjes en verdeel over de bakplaat. Schuif de oven in en bak in 30 minuten gaar.
- Meng ondertussen de Muhammara, mayonaise en het sap van de limoen tot een sausje.
- Snijd de lente-ui in dunne plakjes.
- Serveer de aardappeltjes met de muhammarasaus, granaatappelpitjes en lente-ui


