fbpx

Pastasalade met Hoemoes Zongedroogde Tomaat

Diner, lunch

INGREDIENTEN

- 125 GRAM VOLKORENPASTA NAAR KEUZE
- HANDJE RUCOLA
- 1/3E KOMKOMMER
- 150 GRAM CHERRY TOMAATJES
- 50 GRAM KALAMATA OLIJVEN
- 50 GRAM ZONGEDROOGDE TOMAAT
- ½ RODE UI
- HANDJE VERSE BASILICUM
- 75 GRAM FETA
- 75 GRAM HOEMOES ZONGEDROOGDE TOMAAT
- SAP VAN ½ CITROEN
- PIJNBOOMPITTEN

Bereidingswijze

1. Kook de pasta zoals aangegeven staat op de verpakking.
2. Snijd de rode ui in halve ringen, de komkommer in blokjes, halveer de cherry tomaatjes en de olijven, snijd de zongedroogde tomaat in reepjes en de basilicum fijn.
3. Meng de gekookte pasta met de rucola, komkommer, cherry tomaatjes, olijven, zongedroogde tomaat, rode ui, basilicum en verkruimel de feta eroverheen.
4. Meng voor de dressing de hoemoes met het citroensap, wat zwarte peper en een scheutje water.
5. Giet de dressing over de salade heen en meng door elkaar.
6. Maak de salade af met wat extra feta en pijnboompitten.

25 minuten
2 personen
;;