Pastasalade met Esfenaj
Diner, lunch
INGREDIENTEN
- 200 GR PASTA- 4 EL ESFENAJ
- 10 ZONGEDROOGDE TOMAATJES
- HANDJE PIJNBOOMPITTEN
- 50 GR OLIJVEN
- 75 GR RUCOLA/GEMENGDE SLA
Bereidingswijze
- Kook de pasta volgens de instructies op het pak.
- Snijd de zongedroogde tomaatjes en olijven in stukjes.
- Rooster de pijnboompitten in een pan, zonder olie, totdat ze goudbruin zijn.
- Giet de pasta af en spoel daarna kort af met koud water. Roer dan de Esfenaj door de pasta.
- Voeg daarna ook de zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten, olijven en de rucola/gemengde sla toe.
![](https://maza.nl/wp-content/themes/maza/images/xtime-icon.jpg.pagespeed.ic.OmWMGbZf38.jpg)
![](https://maza.nl/wp-content/themes/maza/images/xperson.jpg.pagespeed.ic.JsetSdW91j.jpg)
![](https://maza.nl/wp-content/uploads/2023/03/588A2541-scaled.jpg)