Pasta met romige hoemoessaus
INGREDIENTEN
200 ML PLANTAARDIGE ROOM2 ST RODE UI
3 EL OLIJFOLIE
2 EL EDELGISTVLOKKEN
100 G MAZA HOEMOES PAPRIKA OREGANO
1 BLIK TOMATENBLOKJES (400 G)
140 G PASTA
1 PAK MAZA HOT ’N SPICY FALAFEL
2 ST GROENE PEPER
4 TEENTJES KNOFLOOK
30 G AMANDELSCHAAFSEL
3 TAKJES VERSE TIJM
- Snipper de uien fijn.
- Verhit 1 eetlepel olijfolie in de grote pan en voeg de gesnipperde ui toe. Fruit 5 minuten op laag vuur.
- Voeg de plantaardige room, edelgistvlokken, Hoemoes paprika oregano en tomatenblokjes toe en roer.
- Gaar de saus in 20 minuten.
- Bereid de pasta en falafel naar instructies op de verpakking.
- Leg de pepers en de knoflook in de ovenschaal en giet de overige olijfolie erover. Schuif onder de grill en rooster 5 minuten.
- Verdeel de pasta over twee borden schenk de saus erover en garneer met de geroosterde peper, knoflook, amandelschaafsel en verse tijm.


