fbpx

Pasta met romige hoemoessaus

INGREDIENTEN

200 ML PLANTAARDIGE ROOM
2 ST RODE UI
3 EL OLIJFOLIE
2 EL EDELGISTVLOKKEN
100 G MAZA HOEMOES PAPRIKA OREGANO
1 BLIK TOMATENBLOKJES (400 G)
140 G PASTA
1 PAK MAZA HOT ’N SPICY FALAFEL
2 ST GROENE PEPER
4 TEENTJES KNOFLOOK
30 G AMANDELSCHAAFSEL
3 TAKJES VERSE TIJM
  1. Snipper de uien fijn.
  2. Verhit 1 eetlepel olijfolie in de grote pan en voeg de gesnipperde ui toe. Fruit 5 minuten op laag vuur.
  3. Voeg de plantaardige room, edelgistvlokken, Hoemoes paprika oregano en tomatenblokjes toe en roer.
  4. Gaar de saus in 20 minuten.
  5. Bereid de pasta en falafel naar instructies op de verpakking.
  6. Leg de pepers en de knoflook in de ovenschaal en giet de overige olijfolie erover. Schuif onder de grill en rooster 5 minuten.
  7. Verdeel de pasta over twee borden schenk de saus erover en garneer met de geroosterde peper, knoflook, amandelschaafsel en verse tijm.
30 minuten bereidingstijd
2 personen
;;