Pasta met paprikasaus
INGREDIENTEN
200 G SCHELPENPASTA2 ST RODE PAPRIKA
2 ST GELE PAPRIKA
2 TEENTJES KNOFLOOK
2 EL OLIJFOLIE
1 BAKJE MUHAMMARA VAN MAZA
100 ML PLANTAARDIGE KOOKROOM
1 BLIK KIKKERERWTEN
1 EL PAPRIKAPOEDER 1 TL CHILIPOEDER ½ TL ZOUT
- Kook de schelpenpasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Snijd de paprika’s in blokjes en hak de knoflook fijn.
- Verhit 1 eetlepel olie in de koekenpan en bak de paprika’s met de knoflook 10 minuten op laag vuur.
- Meng de paprika’s en knoflook met de staafmixer tot een saus en mix de Muhammara en kookroom erdoor.
- Verhit 1 eetlepel olijfolie in de koekenpan en bak de kikkererwten met het paprikapoeder, chilipoeder en zout in de pan tot ze knapperig zijn.
- Serveer de pasta met de paprikasaus en maak af met de knapperige kikkererwten.
Recept van Living the Green Life.


