fbpx

Panna cotta

INGREDIENTEN

250 ML SLAGROOM
100 G HOEMOES RAS EL HANOUT
1 VANILLESTOKJE
1 MESPUNTJE KANEELPOEDER
1 MESPUNTJE NOOTMUSKAAT
25 G BRUINE BASTERDSUIKER
4 G AGAR AGAR
200 G VOLKOREN BISCUIT (GEMALEN)
30 G GESMOLTEN ROOMBOTER
VOOR GARNERING:
MACADAMIA
STUKJES CHOCOLADE
AHORNSIROOP
  1. Meng de slagroom, hoemoes, vanillezaadjes, kaneel, nootmuskaat en basterdsuiker in een pan. Zet de pan op het vuur en verwarm het op. Voeg de agar agar toe.
  2. Meng de gemalen biscuit met de roomboter en vul de glaasjes hiermee.
  3. Schenk de panna cotta in de glazen en laat dit minimaal 2-3 uurtjes opstijven in de koelkast.
  4. Garneer met macadamia, ahornsiroop en stukjes chocolade.
20 minuten bereidingstijd + 2-3 uurtjes wachttijd
2 personen
;;