Panna cotta
INGREDIENTEN
250 ML SLAGROOM100 G HOEMOES RAS EL HANOUT
1 VANILLESTOKJE
1 MESPUNTJE KANEELPOEDER
1 MESPUNTJE NOOTMUSKAAT
25 G BRUINE BASTERDSUIKER
4 G AGAR AGAR
200 G VOLKOREN BISCUIT (GEMALEN)
30 G GESMOLTEN ROOMBOTER
VOOR GARNERING:
MACADAMIA
STUKJES CHOCOLADE
AHORNSIROOP
- Meng de slagroom, hoemoes, vanillezaadjes, kaneel, nootmuskaat en basterdsuiker in een pan. Zet de pan op het vuur en verwarm het op. Voeg de agar agar toe.
- Meng de gemalen biscuit met de roomboter en vul de glaasjes hiermee.
- Schenk de panna cotta in de glazen en laat dit minimaal 2-3 uurtjes opstijven in de koelkast.
- Garneer met macadamia, ahornsiroop en stukjes chocolade.


