Ovenschotel Zalm met Hoemoes Koriander & Limoen
INGREDIENTEN
500 GRAM ZALMFILET1 BAKJE MAZA HOEMOES KORIANDER LIMOEN
1 COURGETTE
2 EL KAPPERTJES
STUKJE OUDE KAAS
VERSE KORIANDER
1 LIMOEN
- Schil, snijd en kook de kruimige aardappels totdat ze goed gaar zijn. Giet de aardappels af en laat ze uitdampen. Stamp de aardappels fijn en breng op smaak met Hoemoes koriander limoen (het hele bakje, op één eetlepel na). En breng op smaak met een snufje zout en peper.
- Neem een ruime ovenschaal en bedek de bodem met de lekkere aardappelpuree. Snijd de courgette in gelijke plakjes en verdeel deze dakpansgewijs. Doe hetzelfde met de zalmfilet. Garneer met kappertjes en geraspte oude kaas.
- Plaats de ovenschaal ongeveer 15 minuten in een voorverwarmde heteluchtoven van ca. 200 graden.
- Garneer met geplukte verse koriander, partjes limoen en nog een beetje extra Hoemoes.


