Luxe lunch met Esfenaj
INGREDIENTEN
1 BAKJE MAZA ESFENAJ SPREADEEN HANDJE RUCOLA
2 SNEETJES ZUURDESEMBROOD
EEN HANDJE SPINAZIE
4 CHERRYTOMAATJES
EEN PAAR AMANDELEN
6 POMPOENPITTEN
- Toast de twee sneetjes zuurdesembrood in de broodrooster. Als je geen broodrooster hebt gebruik dan een elektrische grill.
- Na het toasten besmeer je de twee toasts met Maza Estenaj spread. Verdeel vervolgens wat blaadjes spinazie over de Maza Estenaj spread.
- Snijd de cherrytomaatjes in helften en verdeel deze over de toasts.
- Top af met rucola, amandelen en pompoenpitten.
- Geniet!
![](https://maza.nl/wp-content/themes/maza/images/xtime-icon.jpg.pagespeed.ic.OmWMGbZf38.jpg)
![](https://maza.nl/wp-content/themes/maza/images/xperson.jpg.pagespeed.ic.JsetSdW91j.jpg)
![](https://maza.nl/wp-content/uploads/2021/11/Lunch-Esfenaj-liggend.jpeg)