Viscurry met Hoemoes Koriander en Limoen
INGREDIENTEN
400 GRAM KABELJAUWFILET, IN BLOKJES3 EL ZONNEBLOEMOLIE
PEPER EN ZOUT
2 UIEN, IN RINGEN
4 TENEN KNOFLOOK, UITGEPERST
1 EL VERSE GEMBER, GERASPT
1 BAKJE HOEMOES KORIANDER EN LIMOEN
250 ML SLAGROOM
1 LIMOEN IN DUNNE PARTJES
TOEFJES KORIANDER
RODE PEPER, IN RINGETJES
- Bestrooi de blokjes vis met zout. Verhit 1 eetlepel olie in een koekenpan en bak de vis in 3-4 minuten bruin en gaar. Houd apart.
- Verhit de resterende olie in een hapjespan en fruit de uien met de knoflook en gember ca. 4 minuten op laag vuur.
- Voeg de Hoemoes Koriander en Limoen, slagroom en een scheutje water toe en verwarm alles op middelhoog vuur. Lat niet koken.
- Voeg de visblokjes en de garnalen toe en verwarm het geheel goed door. Proef en voeg eventueel nog peper en zout toe.
- Verdeel de viscurry over 4 borden en garneer met partjes limoen, de toefjes koriander en rode peper. lekker met witte rijst.


