fbpx

Komkommersalade met Hoemoes Green Curry dressing

INGREDIENTEN

50 GRAM MAZA HOEMOES GREEN CURRY
2 KOMKOMMERS
2 EL OLIJFOLIE
SCHEUTJE WATER
SNUFJE ZOUT EN PEPER
1 EL DILLE
CITROENSAP VAN 1/4 CITROEN
1/2 RODE PEPER IN DUNNE PLAKJES
EEN PAAR BLAADJES PETERSELIE
KOKOSVLOKKEN
KOKOSRASP
  1. Indien gewenst, schil de komkommer met een kaasschaaf. Gebruik de kaasschaaf om dunne plakjes te snijden van de komkommer.
  2. Meng in een kommetje de Hoemoes Green Curry, olijfolie, het scheutje water, zout en peper, de dille en de citroensap.
  3. Doe de komkommerplakjes in de kom met de dressing. Hussel dit goed door.
  4. Verdeel tot slot de rode peper, peterselie, kokosvlokken en kokosrasp over de salade.
15 minuten bereidingstijd
2 personen
X
;;