kimchi falafel wraps
INGREDIENTEN
6 GORDITA (MINI) WRAPSMAZA HOEMOES TOMAAT BASILICUM LESS SALT
15 CHERRYTOMMAATJES
MAZA FALAFEL
ZAKJE RUCOLA
EEN KLEINE RODE UI
1 JALAPENO PEPER
KIMCHI
- Verdeel de zes wraps over twee dinerborden. Besmeer de wraps met de less salt
Hoemoes. Verdeel vervolgens wat rucola over de mini wraps. - Pak een ovenschaal en doe hier de cherrytomaatjes in met het takje er nog aan. Besprenkel de
tomatjes met een beetje olijfolie en zet ze 15 minuten in de oven op 180 graden. Haal de ovenschaal
vervolgens uit de oven en laat deze even staan. - Ondertussen kan je de rode ui en jalapeno peper snijden. De rode ui heb ik in rondjes gesneden
en de jalapeno in kleine stukjes. Natuurlijk kan je ook gaan voor jalapeno schijfjes. Verdeel
vervolgens de rode ui en jalapeno over de zes wraps. Voeg ook een theelepel kimchi toe per wrap. - Bak vervolgens de falafel in een beetje olijfolie. Draai ze om zodra ze lekker bakken en verdeel de
falafel over de wraps. - Tip serveer de wraps met een extra bakje less salt Hoemoes voor een extra smeuïge smaak!
Recept RotterdamFood


