fbpx

Kimchi falafel wraps

INGREDIENTEN

6 GORDITA (MINI) WRAPS
MAZA HOEMOES TOMAAT/BASILICUM LESS SALT
15 CHERRYTOMAATJES
FALAFEL VAN MAZA (1 VERPAKKING)
EEN ZAKJE RUCOLA
EEN KLEINE RODE UI
1 JALAPENO PEPER
KIMCHI
  1. Verdeel de zes wraps over twee dinerborden. Besmeer de wraps met de less salt Hoemoes. Verdeel vervolgens wat rucola over de mini wraps.
  2. Pak een ovenschaal en doe hier de cherrytomaatjes in met het takje er nog aan. Besprenkel de tomaatjes met een beetje olijfolie en zet ze 15 minuten in de oven op 180 graden. Haal de ovenschaal vervolgens uit de oven en laat deze even staan.
  3. Ondertussen kan je de rode ui en jalapeno peper snijden. Verdeel vervolgens de rode ui en jalapeno over de zes wraps. Voeg ook een theelepel kimchi toe per wrap.
  4. Bak vervolgens de falafel in een beetje olijfolie. Draai ze om zodra ze lekker bakken en verdeel de falafel over de wrap.
  5. Tip serveer de wraps met een extra bakje less salt Hoemoes voor een extra smeuïge smaak!
15 minuten bereidingstijd
2 personen
;;