fbpx

Kerrie quesadilla’s

INGREDIENTEN

– 4 (VOLKOREN) WRAPS
– 1 BLIK KIKKERERWTEN
– 1 RODE PUNT PAPRIKA
– ½ RODE UI
– 100 GRAM KERRIE HOEMOES
– 2 EL AUGURKEN BLOKJES
– 2 EL VERSE DILLE
– SAP VAN 1/2 CITROEN
– 1 TL KERRIEPOEDER
– 1 TL MOSTERD
– 1 AVOCADO
  1. Spoel de kikkererwten af en laat uitlekken.
  2. Snijd de punt paprika in kleine blokjes, snipper de ui en snijd de dille fijn.
  3. Gebruik je handen of een vork om de kikkererwten wat te prakken. Dit hoeft niet helemaal fijn te zijn maar mogen ook nog wat stukken inzitten. Meng dit met de paprika, rode ui, augurk, verse dille, citroensap, kerriepoeder, mosterd en kerrie Hoemoes. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Verdeel het mengsel over 2 van de wraps en leg de andere erbovenop.
  5. Bak de quesadilla’s in een pan totdat ze goudbruin zijn.
  6. Maak van de avocado een snelle dip door deze te prakken met een vork en op smaak te brengen met peper en zout. Voeg eventueel nog wat citroensap toe voor wat extra smaak.
  7. Snijd de quesadilla’s in 6 stukken en serveer met de avocado dip.
30 minuten bereidingstijd
2 personen
;;