Hoemoes Koriander en Limoen bowl met falafel

INGREDIENTEN

1 COURGETTE
1 TEENTJE KNOFLOOK
40 G FETA
2 EIEREN
1 HANDJE MUNT
100 G HOEMOES RAS EL HANOUT
3 EL SPELTMEEL
(OLIJF)OLIE
PEPER & ZOUT
  1. Breng een pan water aan de kook.
  2. Schil de aardappel en snijd in kleine blokjes. Snijd de uiteinden van de sperziebonen en kook deze samen met de aardappelblokjes zo’n 10-12 minuten tot beetgaar. Giet af en zet apart.
  3. Breng een nieuwe pan water aan de kook en kook hierin de wilde rijst zo’n 10 minuten.
  4. Voeg ondertussen het bakje Hoemoes Koriander en Limoen en de Griekse yoghurt samen in een pannetje en warm op. Voeg hier de aardappelblokjes en sperziebonen aan toe en laat dit zo’n 5 minuten doorpruttelen.
  5. Verhit ondertussen een scheutje olie in een koekenpan en bak hierin de falafelballetjes zo’n 3 minuten aan elke kant.
  6. Snijd de limoen in partjes. Giet de wilde rijst af en serveer met de Hoemoes Koriander en Limoen-saus, de falafelballetjes, de partjes limoen en de koriander on top.
15 minuten bereidingstijd
2 personen
X