fbpx

Gnocchi traybake met Falafel Kerrie en Hoemoes Kerrie

Diner, lunch

INGREDIENTEN

- 400 GRAM GNOCCHI
- 250 GRAM MAZA FALAFEL KERRIE
- 1 COURGETTE
- 1 RODE UI
- 250 GRAM CHERRY TOMAATJES
- 2-3 FLINKE EL MAZA HOEMOES KERRIE
- 75 GRAM FETA
- HANDJE VERSE PETERSELIE
- PIJNBOOMPITTEN

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden
1. Snijd de courgette in plakjes en de rode ui in kwarten.
2. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat de gnocchi, courgette, rode ui, tomaatjes en de Falafel Kerrie. Besprenkel met wat olijfolie, peper en zout en zet in de oven voor circa 30 minuten. Meng halverwege een keer door.
3. Wanneer de traybake klaar is, maak hem af door er wat feta over te kruimelen en te bestrooien met wat peterselie en pijnboompitten.
4. Serveer de traybake met een flinke el van de Hoemoes Kerrie.

35 minuten
;;