Gevulde rijstvellen met Hoemoes en groenten
INGREDIENTEN
3 RIJSTVELLEN1 EL HOEMOES SPICY MANGO
1 EL HOEMOES RODE BIET
1 EL HOEMOES KORIANDER LIMOEN
50 G VERSE SPINAZIE
GROENTE NAAR KEUZE
100 G EDAMAME BONEN
ZEEWIER CHIPS (NORI SNACK)
HANDJE FRAMBOZEN
- Week de rijstvellen voor 30 seconden in lauwwarm water. Leg deze op een gladde ondergrond.
- Beleg het rijstvel net onder het midden met een eetlepel hoemoes, wat verse spinazie en wat reepjes groente naar keuze. Hou een centimeter of 5 vrij aan beide zijkanten, zodat je ze nog dicht kunt vouwen.
- Vouw de zijkanten van het rijstvel over de vulling en rol het rijstvel op als een burrito. Herhaal met de rest van de rijstvellen en ingrediënten.
- Halveer de summer rolls. Geef mee met de edamame bonen, zeewier chips en een handje frambozen.


