fbpx

Gevuld eitje

INGREDIENTEN

8 EIEREN
100 G HOEMOES KERRIE
1 TL KERRIEPOEDER
VERSE BIESLOOK
  1. Snijd de appel in blokjes, de radijsjes in smalle schijfjes en de lente ui in fijne ringetjes.
  2. Kook ondertussen de kwartel eitjes in 4 minuten. Laat schrikken en afkoelen.
  3. Maak alvast de honing mosterd dressing. Voeg 1/2 el mosterd toe aan een schaaltje,1 el witte wijnazijn, 1 el honing en 4 el olijfolie. Meng dit goed door elkaar en breng op smaak met een klein beetje gemalen peper.
  4. Meng vervolgens in een diepe kom de sla, appel, linzen, geraspte rode biet en lente ui.
  5. Leg dit op een mooi bord of schaal, verbrokkel de zachte geitenkaas erover, leg de kwarteleitjes erbij, de noten en de radijsjes. Sprenkel de dressing erover en schep wat pompoen hoemoes er op. Maak af met wat
  6. kiemgroente, peper en zout.

Dit recept is gemaakt in samenwerking met Rochelle Bosman

10 minuten bereidingstijd
16 gevulde eitjes
X